Suplement full 2 de juny de 2024

CELEBRACIONS

Avui, diumenge, SOLEMNITAT DEL COS I SANG DE CRIST, missa a les 9 del matí.
Dissabte vinent, a les 7 de la tarda, missa dominical.

PREGUEM . . .

• PELS QUI ES PREPAREN PER CELEBRAR EL SAGRAMENT DEL MATRIMONI:

(2ª notificació) Juan Manuel Moreno Romero, veí de St. Esteve  Sesrovires i
                        M. Dolors Quintana Domínguez, veïna d’aquesta.
 

• EN LES MISSES D’AQUESTA SETMANA PREGAREM: 

DIUMENGE: Vita-Vilaplana
DISSABTE:           Antònia Morell i Joan Gómez  
Diumenge: Jaume Tarrés

INFORMACIÓ

• CORPUS, DIA DE CARITAT, 2 de juny

Un any més, a Càritas celebrem el Dia de Caritat, el dia de Corpus Christi, i ens proposem animar i promoure el compromís de la comunitat cristiana i de la societat en general amb la defensa de la dignitat de les persones més pobres i vulnerables i els seus drets.
 
Us convidem a convertir-nos en aquesta comunitat de commoguts que, com Jesús, davant de les innombrables persones que el seguien, “en veure’ls es va compadir“.
 
Volem fer visible la realitat de les persones que, d’una manera o una altra, han perdut el rumb o el sentit, o no acaben de trobar aquesta oportunitat per tirar endavant sense els recursos necessaris, per trobar una feina o un lloc on viure, per alliberar-se de la violència masclista i comentar una vida sense por; per trobar algú que els escolti i els faci sentir importants, per alleujar la solitud que genera la malaltia, fer anys o ser joves sense expectatives de futur. A Càritas sabem que es pot recalcular la ruta de mil maneres; només cal ser allà, a prop, al costat de tanta gent que ho necessita, i oferir el que tots portem a dins: amor en forma d’escolta, acollida, empoderament, temps, oportunitat, un projecte comú.
 
Aquest amor creatiu que pren partit per la dignitat de les persones, que es dona sense un preu a canvi i es fa present en l’ara i aquí, es converteix en caritat compromesa amb cada persona i els seus drets, i ens vincula com a comunitat de persones i com a societat.
 
Allá on ens necessites, sigui quina sigui la teva história, hi som i hi volem ser, com a Església, com a comunitat cristiana, com a Cáritas, amb tu, amb les persones més vulnerables, aixecant la veu per denunciar el patiment, la falta d’oportunitats i d’accés als drets, i per anunciar la bona nova de l’esperanga en cada camí nou que es traga, en cada porta que s’obre, en cada trobada que convida a comentar de nou.
 
persona i els seus drets i ens vincula com a comunitat de persones i com a societat
Com cada any, tindrà lloc la COL·LECTA EXTRAORDINÀRIA per CÀRITAS.
La quantitat que es reculli es distribuirà d’acord amb les proporcions establertes següents:         
50 %  a Càritas Girona (parròquies de la ciutat de Girona)
40 %  a Càritas Diocesana 
10 %  a Càritas Parroquial
Suplement full 2 de juny de 2024

Full Parroquial 2 de juny de 2024

BISBAT DE GIRONA

Suplement full 2 de juny de 2024

Imprès.SHALOM/Girona,30 maig de 2024