Suplement full 18 d´octubre 2020

CELEBRACIONS

Avui, DIUMENGE XXIX DE DURANT L’ANY, celebrarem l’Eucaristia, a les 9 el matí.
Dissabte vinent, a les 8 de la tarda, missa dominical.

PREGUEM . . .

• EN LES MISSES D’AQUESTA SETMANA PREGAREM:

DIUMENGE: Cast Palahí i Conxita Vidal
DILLUNS: Pujol-Tarrés
DIVENDRES: Vilagran-Moner
DISSABTE:                                    Elvira León
Diumenge: Félix Ibáñez

INFORMACIÓ

• DOMUND 2020

L’Església celebra, aquest diumenge, 18 d’octubre, la jornada del Domund, el dia internacional en el qual es prega especialment per la causa missionera i s’organitza una col·lecta per col·laborar-hi econòmicament.

La jornada del Domund ens recorda la implicació de tots els cristians en la missió de l’Església. El lema d’enguany és: “Aquí em tens, envia-m’hi“.
Actualment, el Bisbat de Girona compta amb 35 missioners i missioneres.
Amb el que es recapta aquest dia se sosté la presència de l’Església en els 1.115 territoris de missió.

L’ajuda del Domund és el suport anual que permet que l’Església pugui presentar la Bona Notícia a tot el món i estar amb els qui més sofreixen, especialment en aquests temps de pandèmia de la COVID-19.

En la darrera col·lecta, a la nostra Diòcesi es van recaptar 129.761,20 euros.
El Domund d’enguany se celebra en un context de crisi sanitària i econòmica mundial. En aquestes circumstàncies s’ha posat de manifest que el paper de l’Església és crucial pels més necessitats en països d’Àfrica, Àsia i Amèrica. Allà l’Església és a primera línia en la lluita contra el virus, la pobresa i la fam.

El Domund és una oportunitat per donar suport al seu treball i aconseguir que les diòcesis puguin seguir obertes durant aquesta crisi sanitària.

• SORTEIG D’UNA MAGNÍFICA PANERA DE NADAL valorada en 500 €

Cada any, per aquestes dates, es fa el sorteig d’una panera, que ajuda a les Obres de la Parròquia.

Enguany ajudarà a pagar l’elevador que l’any passat vàrem instal·lar a la Casa Parroquial per accedir a les aules de catequesi del 1r pis i a la sala de reunions que es troba al 2n pis de l’immoble.

Aquest any, pels motius que tots coneixeu, el Sorteig no el farem a través de butlletes de números sinó a través d’unes làmines de quadres. Cada quadre tindrà el valor d’una butlleta, 2’50 €.

En els quadres que es venguin el responsable de la làmina hi anotarà el número de telèfon del comprador per tal que en el cas de ser premiat se’l pugui avisar per venir a recollir la MAGNÍFICA PANERA DE NADAL.

El quadre premiat haurà de coincidir amb les tres últimes xifres del primer premi del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional del dia 22 de desembre de 2020.

En cas de no coincidir amb el primer perquè el quadre no s’ha venut, serà amb el segon premi, i si tampoc, amb el tercer i així fins a tots els premis. I si es donés el cas que en cap no coincidís, es farà un sorteig especial “ad hoc”.

La PANERA es lliurarà el dia 25 de desembre de 2020, a la sortida de la missa de les 9 del matí.

El Consell Parroquial agraeix per endavant la vostra col·laboració. Participant-hi serà una bona manera de donar el vostre suport a l’obra de tots, que és la Parròquia.

imprès.SHALOM/Girona-17/10/2020

LA PARRÒQUIA DE PALAU-SACOSTA

BISBAT DE GIRONA

Suplement full 18 d´octubre 2020