Suplement full 15 d´agost

Suplement full 8 d´agost

CELEBRACIONS

Avui, diumenge, SOLEMNITAT DE L’ASSUMPCIÓ DE LA MARE DE DÉU, celebrarem
l’Eucaristia a les 9 del matí.
Dissabte vinent, a les 8 de la tarda, missa dominical.

PREGUEM . . .

• EN LES MISSES D’AQUESTA SETMANA PREGAREM:

DIUMENGE: Francesc Rojas
DILLUNS: Mn. Jaume Vila
DIMARTS: Pujol-Tarrés
DIMECRES: Mn. Joan Antoni Mateo
DIJOUS: Ginesta-de Puig
DIVENDRES: Vilagran-Moner
DISSABTE:                                Carles Franquesa
Diumenge: Félix-Ibáñez

INFORMACIÓ

• PÀGINA WEB DE LA PARRÒQUIA

A la pàgina www.palausacosta.cat hi trobareu tota la informació de la comunitat cristiana.

• L’ANY CRISTIÀ: per reviure la nostra salvació

TEMPS DE DURANT L’ANY
el camí de l’Evangeli

Acabat el temps de Pasqua, tornem altre cop al temps de durant l’any, que són les setmanes i els diumenges en què no celebrem cap esde¬veniment especial, ni es ressalta cap actitud cristiana determinada..

Aquesta segona part del temps de durant l’any comença amb dues festes, la Santíssima Trinitat i el Cos i Sang de Crist, el Corpus.

I després comença un llarg seguit de diumenges, fins que tornem a començar el temps d’Advent. I en aquests diumenges, com en la primera part del temps de durant l’any, continuarà fent-nos de guia la lectura, de manera continuada, de l’evangeli que correspongui a aquell any. Per omplir-nos, sempre de la vida i l’ensenyament de Jesús.

• SÍMBOLS CRISTIANS: EL PEIX

Els elements referits al món de la pesca són ben presents al llarg del Nou Tes¬tament: Jesús tria els seus primers deixebles entre un grup de pescadors per fer-los pescadors d’homes (Lc 5,10), dóna menjar a la multitud multiplicant pans i peixos (Mt 14,13-21), un cop ressuscitat menja dels peixos que els deixebles han pescat (Jn 21,10-13). Uns fets que es van traduir ràpidament en la introducció de la seva representació en inscripcio¬ns, pintures i mosaics.

A més, la paraula peix, en grec (IKhThYS), esdevé una clau per a parlar de Jesús. Cada una de les lletres d’aquest nom és la primera d’altres paraules, de manera que esdevé un acròstic: lesous Khristos Theou Yios Soter, que signifiquen: «Jesús Crist Fill de Déu Salvador».

Full Parroquial Agost 8

BISBAT DE GIRONA

impres.SHALOM/Girona-13/08/2021

Suplement full 15 d´agost