QUART DIUMENGE D’ADVENT 2021

MISSA DE LA CATEQUESI.

Ja estem a les portes de Nadal… Aquest dissabte els nens de la catequesi hem fet una sessió especial per acabar aquest temps d’Advent…
Tots junts avui hem acabat de pintar l’última paraula de la nostra corona: ALEGRIA. La que hem de tenir no solament aquests dies sinó tot l’any per rebre el nen Jesús i confiar-hi.

Aquest any hem fet un petit pessebre que es pot veure a l’entrada de l’església. En el taulell del suro que hi ha a sobre el pessebre hi hem col·locat un cel ple d’estrelles. Hem enganxat a sobre aquest cel uns propòsits i desitjos que volem compartir amb vosaltres:

FAMÍLIA: Nadal s’ha de viure en família, el millor regal que podem rebre en aquestes festes és poder compartir amb tots els familiars i amics l’alegria pel naixement de Jesús.
AMOR: la paraula més bonica del diccionari. Estimar i ser estimat és el millor que ens pot passar. Els nens de catequesi desitgem que no ens falti mai l’amor, ni per Nadal ni durant la resta de l’any.
SOLIDARITAT: a Josep I Maria no els van voler acollir a l’hostal de Betlem, no els van ajudar. El món està ple de gent a qui podem ajudar sense haver-hi d’esperar res a canvi.
ALEGRIA: Hem d’estar sempre contents, però per Nadal encara més. Visquem aquests dies amb molta alegria.

En la Missa de la Catequesi hem encès el quart ciri de la corona d, Advent, els nens han llegit les pregàries I cantat cançons per acompanyar la celebració i al final hem acabat amb la Nadala pastorets de la muntanya.

“Feliç tu que has cregut” diu Sta. Elisabeth a Maria a l’evangeli d’aquest diumenge. Maria ens ajuda, una vegada més a preparar d’una manera immediata el Nadal.
Confiem doncs en la Verge Maria que ens ajudi a viure amb Alegria aquestes Festes tan familiars.

Des de la catequesi us desitgem unes Bones I Santes Festes de Nadal!!!