Full Parroquial 28 juny 2020

Full Parroquial 28 juny 2020
Full Parroquial 28 juny 2020
Full Parroquial 28 juny 2020
Full Parroquial 28 juny 2020

Millores a l’interior del santuari de la Mare de Déu del Collell

Durant els mesos de gener i febrer es van fer alguns treballs de pintura i millores a l’interior del santuari de la Mare de Déu del Collell, duts a terme des de la parròquia del Torn-Santuari i el Bisbat, gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona. Els resultats han estat molt satisfactoris i s’ha guanyat en lluminositat.

Aquests treballs han consistit, entre d’altres intervencions, en la neteja dels elements de formigó vist, cornisa i arcs de la nau, l’eliminació de les calcificacions, el tractament de les taques d’humitats i sals, la reparació i pintat de l’enteixinat del sostre tant de la nau central com de les galeries laterals i dels paraments verticals i la cúpula del presbiteri.

Reunió dels arxiprestes via telemàtica per valorar el confinament

Els arxiprestes de la Diòcesi de Girona es van reunir, el dimarts 16 de juny, per via telemàtica, en una sessió en què van poder participar la majoria dels convocats. Durant la sessió, que va ser presidida pel bisbe Francesc, cadascun dels assistents va informar sobre com s’ha viscut el temps de confinament dels darrers mesos en les parròquies del seu arxiprestat. Van destacar la bona disponibilitat dels rectors durant tot aquest període, mantenint sempre el contacte amb la gent, especialment gràcies a les noves tecnologies.

En un segon bloc d’intervencions, els arxiprestes van valorar la manera com s’està produint el procés de desconfinament, i l’adaptació a la nova normalitat. En aquest sentit, es van posar sobre la taula les dificultats amb què es van trobant les parròquies i també les iniciatives que s’han posat en marxa per anar reprenent l’activitat. Finalment, es va informar sobre la tanda d’exercicis espirituals per a preveres i diaques que es durà a terme aquest estiu, com cada any, a Solius.

LA PARRÒQUIA DE PALAU-SACOSTA

BISBAT DE GIRONA

Full Parroquial 28 juny 2020