CLAUSURA CATEQUESI PARROQUIAL 2022

“EL BON PASTOR DONA LA VIDA PER LES SEVES OVELLES.”

CLAUSURA CATEQUESI PARROQUIAL 2022

MISSA DE LA CATEQUESI.

Aquest dissabte, IV Diumenge de Pasqua, després de la gran celebració Eucarística de la setmana passada que va tenir lloc a la nostra Parròquia.; ha estat el darrer dia de la catequesi, després de setmanes de sessions: omplir el nostre mural caminant amb Jesús, Misses catequetiques tocava acomiadar-nos.
Tots junts ens hem trobat, I hem fet una manualitat de la Verge de Fátima. (Ja que el proper divendres 13 de Maig és la seva festivitat I estem al mes de Maria).
En aquesta manualitat hem aprofitat per escriure, un tros de melodía de l´Ave Maria que normalment cantem en les celebracions de la catequesi. Esparem que la puguin posar a la tauleta de nit, perquè puguin resar-li cada nit una petita oració abans de dormir-se.

Un cop feta la manualitat, ha estat el moment de repartir uns petits detalls de final de catequesi; però abans hem fet un petit concurs de preguntes bíbliques…
Les nenes de Comunió han rebut un petit llibret sobre la Missa I una imatge de la Mare de Déu, per altra banda, els nens de pre-comunió han rebut un lot de material escolar. Tots ells molt contents ho han ensenyat al Mn. Frederic a qui li han donat les gràcies.

Finalment tots plegats hem anat a completar el nostre mural de l´esglèsia, “CAMINANT AMB JESÚS “posant la foto de les 5 nenes que diumenge van rebre a Jesús que és el que ens faltava per acabar el mural.

I no podíem acabar d´una altra manera que celebrant l´Eucarístia, que com ja és habitual tots els nens i nenes han col.laborat: fent les pregàries, passant panera i sobretot cantant que com sempre ens han emocionat amb la seva veu, però avui en especial, ja que era l´última Missa del curs.

“Sota el vostre mantell
ens emparem Santa Mare de Déu;
escoltem les nostres pregàries en tota necessitat I aparteu-nos sempre dels perills, Verge , gloriosa I beneïda. “

GRÀCIES FAMILIES I CATEQUISTES I MOSSEN PER AQUEST CURS!
Seguiu caminant amb el vostre amic Jesús I no deixeu mai d,estimar a Maria, Mare de Déu.
MAIG 2022.